Una escultura de plàstic reciclat, visual i sonora respresentarà la Barcelona Music Lab al Mobile World Congress

Una escultura de plàstic reciclat, visual i sonora respresentarà la Barcelona Music Lab al Mobile World Congress

La Fundació Barcelona Music Lab (BML) anuncia amb la seva participació en el Mobile World Congress (MWC) d’aquest any, una plataforma global per a la innovació i la tecnologia.

Durant el MWC, la BML presentarà una instal·lació artística i visual única, creada en col·laboració amb Domestic Data Streamers. Aquesta peça, realitzada amb materials reciclats, com ampolles de plàstic PET, busca representar de manera tangible l’ample i diversitat de l’ecosistema musical català, així com el compromís de la Fundació amb la sostenibilitat i la innovació. La instal·lació, que combina tecnologia, art i dades, oferirà als visitants una experiència immersiva, revelant les connexions i la sinergia entre els diferents actors de l’indústria.

A més, la presència de la BML al MWC servirà com a plataforma per anunciar el llançament d’un ambiciós programa d’acceleració d’startups, realitzat en col·laboració amb entitats de renom com Plug and Play, Sónar i Tech Barcelona. Aquesta iniciativa té com a finalitat donar suport a empreses emergents que desenvolupen solucions innovadores al voltant de la música i la tecnologia, reforçant la posició de Barcelona com a capital de la innovació musical.

La participació de la BML al MWC és una oportunitat única per reafirmar el compromís de la Fundació amb la promoció de la música com a element clau de la cultura i la innovació tecnològica. Amb una agenda plena d’activitats, des de la presentació de la peça artística fins a anuncis de noves iniciatives i programes, la BML espera inspirar i connectar amb una audiència global, mostrant el poder de la música per unir tecnologia, creativitat i sostenibilitat.

Amb més de 3.571 empreses dedicades a la música a Catalunya, BML es posiciona com un connector vital entre els diferents agents de la indústria: des de creadors i artistes fins a empreses tecnològiques i institucions acadèmiques. Aprofitant l’escenari global que ofereix el MWC, la Fundació té com a objectiu destacar la importància de la música com a motor d’innovació i el seu impacte en la societat digital i econòmica actual.

BCN Music Lab. Connecting the music industries
de les 11:00 a les 11:30
  • Miquel Curanta, BCN Music Lab
  • Marta Handenawer, Domestic Data streamers

Sessions de DJ al Beat Barcelona

“Per complementar la nostra presència al MWC, tindrem l’honor de comptar amb la participació de DJs de renom com Dirty Larita, DJ Amable i PhunMusic. Cada un d’ells ens oferirà una experiència musical única, destacant la diversitat i la riquesa de l’escena musical actual. A través de les seves sessions, celebrarem la capacitat de la música per unir les persones, transcendir fronteres i inspirar innovació.”