Oberta la inscripció per a la segona jornada Music Talks, sobre la tecnologia al servei de l’economia dels creadors

music talks scott cohen

Oberta la inscripció per a la segona jornada Music Talks, sobre la tecnologia al servei de l’economia dels creadors

La Fundació Barcelona Music Lab, l’Associació de Productors i Editors Fonogràfics i Videogràfics Catalans (APECAT) i L’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), posen en marxa el segon “Music Talks”, una sèrie de trobades enfocades a la discussió sobre innovació en l’ambit de la música. Aquestes sessions tenen com a objectiu oferir perspectives renovades sobre aspectes crucials que influiran en les tendències del sector musical en el futur.

En aquesta ocasió, l’esdeveniment comptarà amb la participació de Scott Cohen, destacat emprenedor en el sector musical i figura clau dins de la innovació tecnològica aplicada a la indústria. Cohen compartirà la seva perspectiva i experiència en l’aplicació de noves tecnologies per a la millora dels drets i beneficis dels creadors de música.

Arnau Sabaté, cofundador de Guzzu, conversa amb Scott Cohen, emprenedor i executiu de la indústria de la música. Fundador de The Orchard i ex chief innovation officer de Warner Music Grup, entre d’altres, és un dels empresaris musicals més influents dels darrers anys. La seva aposta per la tecnologia i la innovació i la seva experiència a l’hora d’implementar-la en favor dels creadors faran possible que la conversa amb ell pugui ajudar-nos a entendre quins reptes es planteja aquesta indústria per als propers anys. Com la tecnologia blockchain pot canviar el panorama dels royalties i com es pot convertir la música en un actiu en què invertir, com si fossin accions? L’any passat, Cohen va fundar JKBX, una companyia innovadora perquè els fans puguin invertir en cançons dels seus artistes favorits. Ens ajudarà a entendre noves tendències en el sector de la indústria de la música dels propers anys..

A més, l’esdeveniment proporcionarà una sessió de preguntes i respostes, permetent als assistents interactuar directament amb els ponents. Conclourà amb una sessió de networking, facilitant un entorn propici per a l’intercanvi d’idees i la formació de col·laboracions entre professionals de la indústria.

Amb un aforament limitat a 150 places, es recomana als interessats a realitzar la seva inscripció de manera anticipada per garantir la seva participació. La sessió de Music Talks representa una oportunitat excepcional per a professionals i entusiastes de la música per explorar el futur de la indústria des d’una perspectiva tecnològica i financera.

Els objectius d’aquestes trobades inclouen la promoció del diàleg i l’intercanvi professional (networking), l’estímul a la reflexió i la innovació dins del sector, l’enfortiment de les competències professionals i l’augment de la comprensió sobre les tecnologies emergents com la IA, NFT, blockchain i realitats immersives.

Les inscripcions es poden fer a través del web del Servei de Desenvolupament Empresarial, de l’ICEC.

HORARI

27-03-2024. 18:30h-20:00 hores

ESPAI

Aclam | Club
C/ del Consell de Cent, 201, local,.
Barcelona 08011.

PROGRAMA

18.30 – 18.40h. Benvinguda

18.40 – 19.30h. Arnau Sabaté i Scott Cohen en conversa

19.30 – 19.45h. Q&A

19.45 – 20.00h. Networking

 

Sobre els convidats

Arnau Sabaté

Cofundador de Guzzu, una comunitat musical Web3 per a fans, artistes i curators construïda al voltant de línies temporals. Es tracta d’una plataforma que a través de la tecnologia blockchain i els NFT permet crear cronologies personalitzades de moments de la història musical, construint històries i comunitats a través de la creació de peces icòniques de marxandatge del passat, el present i el futur.

Té un extens recorregut en la indústria musical, des de la programació de continguts a la consultoria de màrqueting i desenvolupament de marques. Destaca la seva experiència com a agent de booking i curator de la direcció artística de projectes musicals d’altres entitats culturals. Anteriorment, ha treballat, entre altres, per Primavera Sound, Discogs, Vampire i Jägermusic Spain

Scott Cohen

És un dels pioners de la indústria musical i a la fi dels 90 va cofundar The Orchard, el primer distribuïdor de música digital a nivell mundial. Ara propietat de Sony, The Orchard va donar als artistes indies i a les discogràfiques una plataforma on vendre la seva música a una audiència més mainstream, i des de llavors ha liderat el creixement de la companyia amb 45 oficines a nivell global. Cohen es va retirar de The Orchard en 2019 i es va unir a Warner Music Group com Chief Innovation Officer, un rol creat específicament per a adaptar-se a la seva experiència. Es va unir a JKBX al 2022 com a CEO i inversor.