Un espectacle de piano amb IA i un pitching de startups centren la presència de la Fundació Barcelona Music Lab al MMVV

Un espectacle de piano amb IA i un pitching de startups centren la presència de la Fundació Barcelona Music Lab al MMVV

La Fundació Barcelona Music Lab tornarà a estar present al Festival de Música Viva de Vic amb una triple proposta innovadora a la Fira Professional, MMVV Pro Catalan Arts! Aquest any, la nostra participació es centra en la tecnologia, la innovació i la sostenibilitat, tres pilars fonamentals de la nostra missió.

Convocatòria per a startups:

Organitzem una convocatòria oberta per a startups que vulguin presentar els seus projectes innovadors en un emocionant format de pitching davant d’inversors i socis potencials. L’esdeveniment tindrà lloc el dijous 19 de Setembre a la carpa de L’Atlàntida. Les startups seleccionades tindran també l’oportunitat d’exposar els seus projectes en un espai dedicat, facilitant la interacció amb possibles interessats.

Instal·lació d’art visual sostenible:

Després de la seva presentació al Mobile World Congress 2024, portem al MMVV una impactant instal·lació d’art visual creada amb Domestic Data Streamers. Aquesta obra, realitzada amb materials reciclats com ampolles de plàstic PET i una impressora 3D, representa l’ecosistema musical català. La instal·lació combina art, tecnologia i dades per oferir una experiència immersiva que reflecteix el nostre compromís amb la sostenibilitat i la innovació.

Estrena artística innovadora:

Presentem l’estrena de l’espectacle “Inner Voice” de Carles Marigó, en col·laboració amb MMVV i Artificia. Aquest esdeveniment tindrà lloc al Teatre Atlàntida Sala 1 Ramon Montañà, davant d’un públic exclusivament professional del sector prèviament acreditat. Amb aquesta estrena, Barcelona Music Lab reafirma la seva aposta pel costat més disruptiu de la música, donant suport a aquest reconegut artista en la seva innovadora utilització de la IA. La funció tindrà lloc el dijous 19 de setembre a les 14:00.

En les properes setmanes, farem públiques les bases de participació en la convocatòria per a startups.

Us esperem al Mercat de Música Viva de Vic per descobrir junts el futur de la música!