Tornen els Music Talks, les trobades que ja s’han convertit en un referent pels professionals de la indústria musical. En aquesta ocasió ens trobarem el dimecres 2 d’octubre a les 18,30 a la Sala Aclam de Barcelona per parlar sobre (des)igualtat de gènere a les indústries de la música i la tecnologia.
La Fundació Barcelona Music Lab, juntament amb l’Associació de Productors i Editors Fonogràfics i Videogràfics Catalans (APECAT) i l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), organitzen una nova edició de “Music Talks”, una sèrie de trobades centrades en la innovació dins de la indústria musical.
Com podem avançar cap a una major igualtat de gènere, gaudint d’uns professionals més diversos i inclusius? En aquesta sessió de Music Talk, ens endinsarem en l’evolució de la música en els darrers 30 anys i examinarem l’impacte de la bretxa de gènere i els reptes i oportunitats als quals s’enfronta la indústria per lluitar per la paritat de gènere.
I ho farem de la mà de dues grans professionals expertes en la matèria: Thais Ruiz de Alda i Fatiha Ben Brahim.
Coneix les nostres expertes:
Thais Ruiz de Alda és una defensora apassionada de la diversitat i les polítiques de gènere en l’àmbit digital i tecnològic. Ha dedicat la seva carrera, al llarg de dues dècades des de 1999, a avançar en aquestes causes. Com a CEO i fundador de DigitalFems, Thais lidera projectes de tecnologia i R+D, supervisant tot el seu cicle de vida des de la concepció fins al lliurament final.
Fatiha Ben Brahim és una executiva apassionada i orientada als resultats amb més de 30 anys d’experiència internacional en l’ecosistema de la música dinàmica. Fatiha ha liderat projectes d’èxit en organitzacions notables com Gracenote/Nielsen, Fintage House, BMG Rights Management i Music Sales. Defensora de la Diversitat, l’Equitat i la Inclusió (DEI), col·labora amb Digitalfems i forma part del Consell Assessor del Projecte Gender MusicTech.