Mercat de Música Viva de Vic

Sessió de Pitchings Barcelona Music Lab al MMVV 2024

Oberta la convocatòria per a startups: talents emergents del món de la creativitat, la recerca i la tecnologia de l’ecosistema musical.

La convocatòria

QUÈ
#1

La Fundació Barcelona Music Lab dona l’oportunitat a startups vinculades a la indústria musical de presentar els seus projectes innovadors al MMVV Pro Catalan Arts!, la fira professional del Mercat de Música Viva de Vic.

QUI
#2

Si ets una startup o empresa creativa, estudi de disseny, universitat, centre de recerca o una altra entitat vinculada a la indústria musical i tens un projecte disruptiu, aquesta és la teva oportunitat.

COM
#3

Presenta la teva candidatura fins el diumenge 21 de juliol de 2024 i, si ets un dels 10 escollits, participaràs en aquesta sessió al MMVV Pro Catalan Arts!, dins del Mercat de Música Viva de Vic, el proper dijous 19 de setembre 2024.

PER QUÈ
#4

Impulsa el teu projecte davant d’un públic format per professionals de la indústria musical que et permetran crear nous vincles i obrir oportunitats de negoci.

FAQs

La convocatòria està oberta a startups, empreses de tecnologia creativa, estudis de disseny, universitats, centres de recerca i altres entitats interessades a participar en l’esdeveniment.
Un pitching és una presentació breu i persuasiva d’una idea, projecte o producte, dirigida a un públic específic amb l’objectiu de captar el seu interès i obtenir suport, finançament o col·laboració. En el context d’esdeveniments com la “Sessió de Pitchings de Barcelona Music Lab al MMVV 2024”, les empreses tenen uns pocs minuts per presentar la seva proposta de manera clara i concisa, destacant els aspectes més rellevants i atractius per a l’audiència, que en aquest cas són professionals del sector de la indústria musical.
Es consideraran projectes enfocats a l’àmbit de la indústria musical, relacionats amb la música, la tecnologia creativa, la intel·ligència artificial, els jocs experimentals, les realitats alternatives i els experiments amb blockchain, entre d’altres.

Presentar el teu projecte a la Sessió de Pitchings de Barcelona Music Lab al MMVV 2024 et brinda l’oportunitat d’exhibir-lo davant d’una audiència diversa i compromesa, així com d’establir contactes amb altres professionals del sector.

Els projectes seleccionats es mostraran a la Sessió de Pitchings de Barcelona Music Lab al MMVV 2024 que tindrà lloc Dijous 19 de Setembre de 2024 a l’Espai Atlàntida dins al MMVV Pro Catalan Arts! de la 36a edició del Mercat de Música Viva de Vic.

La participació en la Sessió de Pitchings és gratuïta i no dona dret als participants a cap remuneració ni obtenció de beneficis en cas de resultar seleccionades per exposar els seus projectes. La Barcelona Music Lab posarà a disposició l’equipament audiovisual necessari per realitzar la presentació i es realitzarà una gravació total de la sessió, la qual serà difosa pels canals de difusió propis de la Fundació (web, LinkedIn, YouTube i Instagram).

Per enviar la teva sol·licitud, completa el formulari disponible al nostre web fins a la data límit, diumenge 21 de Juliol de 2024.

Per a l’atenció de dubtes o incidències relacionades amb la Sessió de Pitchings, es pot contactar amb Barcelona Music Lab a través de l’adreça de correu electrònic fundacio@bcnmusiclab.com

Formulari
d'inscripció

Clicant al botó accediràs al formulari d’inscripció a la convocatòria de Pitchings de Barcelona Music Lab

@bcnmusiclab
Barcelona Music Lab