Barcelona Music Lab

és una fundació oberta a tothom que hi vulgui formar part. T’interessa explorar el futur de la música i donar suport a projectes i talents disruptors?

És el moment que unim camins, benvingut a la Barcelona Music Lab!

Posem al teu abast 3 possibilitats de formar part de la Fundació.
Escull la que més s’adeqüi a les teves motivacions i necessitats.

Fes-te subscriptor
de newsletter

Si el que t’interessa és estar al dia de tot el que passa a la Fundació, ser el primer en assabentar-te de les noves convocatòries i programes i explorar el futur de la indústria musical però no vols involucrar-te activament en la Fundació, aquesta és l’opció que més et pot encaixar. Subscriu-te a la nostra newsletter.

Fes-te membre
de la fundació

Ser membre de la Barcelona Music Lab proporciona avantatges únics i permet participar activament en els projectes i accions de la Fundació. Una manera única de formar part de l’avantguarda de la indústria musical.

startup 2

Fes-te
mecenes

Converteix-te en impulsor directe de projectes i talents fent una donació a la Fundació Barcelona Music Lab. Si vols convertir idees en projectes de futur, ara ho tens a tocar. A més, com que som un Esdevenint Excepcional d’Interés públic, podràs deduir-te el 90% de l’import que hagis donat.

Participa

Deixa’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu per informar-te (si esculls l’opció de subscriure’t a la Newsletter quedaràs subscrit automàticament)
@bcnmusiclab
Barcelona Music Lab