La Fundació Barcelona Music Lab, el Festival Cruïlla i Damm anuncien les set startups finalistes del Sustainable Challenge II

startup week sustainable challenge barcelona music lab

La Fundació Barcelona Music Lab, el Festival Cruïlla i Damm anuncien les set startups finalistes del Sustainable Challenge II

Les empreses seleccionades han participat al Startup Week on s’han realitzat tallers i mentories per a desenvolupar els projectes que es presentaran a la final el pròxim 6 de novembre

Barcelona, 23 d’octubre de 2023 – La Fundació Barcelona Music Lab (BMLab) ha celebrat amb èxit una nova edició de la Startup Week del Sustainable Challenge II, un esdeveniment que representa un avanç significatiu en la gestió de residus en esdeveniments musicals. Aquesta iniciativa, feta en col·laboració amb el Festival Cruïlla, Damm, l’Agència de Residus de Catalunya i la Fundació Ship2B, ha reunit set startups amb un compromís compartit amb la sostenibilitat per abordar reptes clau.

Una Setmana d’Intercanvi i Col·laboració: La Startup Week

La Startup Week del Sustainable Challenge II va ser una setmana d’intensa activitat centrada en la cocreació i l’aprenentatge mutu. Les startups participants, Vytal, Again, Yeasty, And-less, Bin-e, Retornadoo i Abono KM0, van participar en tallers i mentories dissenyades per a cocrear projectes de col·laboració juntament amb els patrons de la Barcelona Music Lab i experts aportats per Cruïlla, Damm o l’Agència de Residus de Catalunya. Durant aquests dies, van emergir propostes i solucions que prometen millorar la gestió de residus i la sostenibilitat en els festivals de música.

Pròximes Passes cap a un Futur Més Sostenible

Després d’aquesta exitosa Startup Week, el pròxim esdeveniment clau serà el 6 de novembre, quan les startups presentaran les seves propostes de col·laboració a Damm i Cruïlla. Aquestes propostes representen el fruit del treball realitzat durant la Setmana de la Startup i marquen un pas important cap a la implementació de solucions innovadores. Amb l’entusiasme i el compromís demostrats durant aquest esdeveniment, estem ansiosos per veure els resultats pràctics que aquestes col·laboracions podrien arribar a oferir.

Una Col·laboració amb Impacte Positiu: El Sustainable Challenge II

El Sustainable Challenge II ha posat de manifest que la col·laboració entre startups innovadores, festivals de música i empreses com Damm pot tenir un impacte significatiu en la sostenibilitat dels esdeveniments musicals. Aquesta iniciativa no només busca solucions per als reptes actuals, sinó que també aspira a promoure un futur més sostenible per a tothom.

Amb la Startup Week com a exemple de l’entusiasme dels participants i l’esperit de col·laboració dels col·laboradors, el Sustainable Challenge II és un testimoni de com la innovació i la sostenibilitat poden treballar juntes per a crear un món millor.

Per a més informació i actualitzacions sobre aquest emocionant projecte, visiteu el lloc web de la Fundació Barcelona Music Lab i seguiu-nos a les xarxes socials.

Galeria d’imatges: Així va ser el sustainable challenge dins la startup week