Oberta la inscripció per a un nou Music Talks dedicat al data intelligence o la presa de decisions basada en dades en la indústria musical

music talks

Oberta la inscripció per a un nou Music Talks dedicat al data intelligence o la presa de decisions basada en dades en la indústria musical

La Fundació Barcelona Music Lab (BMLab), juntament amb l’Associació de Productors i Editors Fonogràfics i Videogràfics Catalans (APECAT) i el Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE) , organitzen una nova edició de “Music Talks”, una sèrie de trobades centrades en la innovació dins de la indústria musical. Aquesta trobada tindrà lloc el 22 de maig, de 18:30 a 20:00, a l’espai Aclam Club, amb l’objectiu de fomentar un espai de diàleg entre experts de diversos àmbits relacionats amb la música.

En aquesta ocasió, Jordi Herreruela, director del Festival Cruïlla i president de la Fundació Barcelona Music Lab, i Tom Rea, director associat a càrrec de l’equip de Marketing Insight a Ticketmaster, ens oferiran una conversa sobre el rol crític que juguen les dades en l’èxit dels esdeveniments musicals en viu i l’indústria musical en general. La sessió es centrarà en com la intel·ligència de dades pot ajudar a les empreses musicals a prendre decisions més informades per millorar les vendes, entendre profundament les seves audiències, i identificar els desafiaments i oportunitats que presenta aquest camp emergent.

Sobre els Ponents:

  • Jordi Herreruela, amb més de vint anys d’experiència en l’organització d’esdeveniments i festivals, és reconegut per la seva dedicació a promoure la innovació dins de la indústria musical, tant des de Barcelona com a nivell internacional.
  • Tom Rea porta més d’una dècada treballant amb dades en l’àmbit dels esdeveniments en viu, especialitzant-se en l’aprofitament de la intel·ligència de dades per optimitzar l’organització i màrqueting dels esdeveniments.

Aquesta trobada és una oportunitat única per als professionals de la indústria musical i per a qualsevol persona interessada en el poder de la dada i la tecnologia en l’entreteniment en viu. Les places són limitades i les persones interessades poden inscriure’s aquí .